Τελικός Super Cup ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΙΑΣΩ

1 Ιουνίου 2014 | Καλλιτεχνικά δρώμενα

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Super Cup μεταξύ των ομάδων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΙΑΣΩ στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου (όπισθεν Νομισματοκοπείου). Ο αρχηγός και πρόεδρος της ομάδος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Πουρίκης Σπύρος και ο προπονητής Βλάχος Νικόλαος κάνουν έκκληση σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ (διοικητικό, νοσηλευτικό, ιατρικό, παραϊατρικό) να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή γιορτή του Νοσοκομειακού Πρωταθλήματος. Η παρουσία των συναδέλφων θα δώσει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για την κατάκτηση και αυτού του τροπαίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται παλαιοί ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων, επώνυμοι τραγουδιστές και εκπρόσωποι της Πολιτείας. Τέλος θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μάς τιμήσουν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 1ης Υ.ΠΕ. κ. Κοντοζαμάνης Βασίλειος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ Δρ. Παπασταματίου Μιλτιάδης, η Υποδιοικήτρια κ. Γκογκοζώτου Βασιλική-Κων/να, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σιούσουρας Θεόδωρος, η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Διεύθυνσης κ. Ζαγανά Βάια, ο Προϊστάμενος Διοικητικής Διεύθυνσης κ. Κατακουζηνός Γεώργιος, ο Προϊστάμενος Τεχνικής Υποδιεύθυνσης κ. Μιχαήλ Χρήστος και πολλοί άλλοι προϊστάμενοι τμημάτων. Δεν πρέπει να παραλείψουμε τους εκπροσώπους της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (Πνευμονολόγοι κ.κ. Τουμπής και Κωνσταντίνου), που είναι ο επίσημος χορηγός της ομάδος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα ακολουθήσει απονομή των τροπαίων (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup), θα τιμηθούν παλαιοί εργαζόμενοι ποδοσφαιριστές και η εκδήλωση θα κλείσει με πλούσιο μπουφέ για όλους τους παρευρισκομένους.

Σάς ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Τ-ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ.TS6_2ην Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. πραγματοποιήθηκε ο τελικός Super Cup μεταξύ των ομάδων ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ-ΙΑΣΩ στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Ο αγώνας έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ, που με αυτήν τη νίκη κατέκτησε -μετά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο- και το Super Cup. Ο αρχηγός και πρόεδρος της ομάδος του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Πουρίκης Σπύρος και ο προπονητής Βλάχος Νικόλαος θέλουν να ευχαριστήσουν κατά πρώτον όλους τους παίκτες: Σούντα (τερματοφύλακας), Μεκολλάρι, Κουτσογιάννη, Σιλεβίστα, Λούλη, Τσιρώνη, Κώστα, Ρουμελιώτη, Νικολάου, Μπίτσικα, Νιφλίδη, Χρανιώτη, Σέργη, Αλεξανδρή, Κωνσταντακόπουλο, για την προσφορά τους στην κατάκτηση και των τριών στόχων. Κατά δεύτερον θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο κ. ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΟ και τα μέλη κ.κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ ΒΛΑΣΗ, ΤΟΥΜΠΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΔΩΡΟ, ΚΑΤΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΑΛΧΑΝΑΤΗ ΜΑΝΟ και κατά τρίτον όσους συναδέλφους παρακολούθησαν το παιχνίδι-γιορτή του Εργασιακού Νοσοκομειακού Πρωταθλήματος. Μάς τίμησαν με την παρουσία τους η προϊσταμένη Νοσηλευτικής Διεύθυνσης κ. Ζαγανά Βάια, ο προϊστάμενος Τεχνικής Υποδιεύθυνσης κ. Μιχαήλ Χρήστος, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πληροφορικής κ. Λιούκας Μάριος, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σιούσουρας Θεόδωρος και τα μέλη κ.κ. Κουτρομάνος Κων/νος, Φωτομάρας Κων/νος, Βογιατζής Γρηγόρης, Κάκαρης Σταμάτης, Μπουλούγαρης Χρήστος κλπ. Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε πλούσιος μπουφές με εκλεκτά εδέσματα (η προβατίνα προσφορά του θωρακοχειρουργού κ. Παπαμιχάλη Γιώργου), άφθονο κρασί και πολλή καλή διάθεση. Πιστεύουμε ότι και του χρόνου αυτός ο θεσμός θα συνεχιστεί με επιτυχία και όλες οι ομάδες του Εργασιακού Νοσοκομειακού Πρωταθλήματος να κατέβουν πιο ισχυρές στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.