Ξενώνας

Το Κυριαζίδειο

Το Κυριαζίδειο

Ξενώνας: Μονάδα Στήριξης Συγγενών Νοσηλευομένων 

Στόχος μας είναι η ίδρυση ξενώνα μέσα στο χώρο του Νοσοκομείου μας για την στήριξη συγγενών ασθενών. Μετά από χρονοβόρες διαδικασίες φαίνεται να πλησιάζουμε προς την υλοποίησή του. Ο Σύλλογος με την γενναία χορηγία του Αρχιτεκτονικού Γραφείου του κ. Αλέξανδρου Τομπάζη και την πεισματική προσφορά του Αρχιτεκτονικού Γραφείου  Gemarchitects της κας Βίκυς Εμμανουηλίδου, Γυναροπούλου Δέσποινας και Πέτρου Μπαζού εξέδωσε την οικοδομική άδεια.

Το Κυριαζίδειο είναι ένα εγκαταλελειμμένο οίκημα σε πολύ κεντρικό σημείο του Νοσοκομείου μας, που αξίζει να σωθεί και να δώσει μια άλλη νότα ζωής στον χώρο. Η Περιφέρεια Αθηνών με το προσωπικό ενδιαφέρον του Νομάρχη κ. Ιωάννη Σγουρού, της Αντινομάρχη Λιλίκας Βασιλάκου, του Διευθυντού της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεόδωρου Καρδοματέα και την απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, εντάχθηκε  η αποκατάσταση του κτιρίου και η μετατροπή του σε Μονάδα Στήριξης Συγγενών Νοσηλευομένων του Νοσοκομείου μας, στα Νομαρχιακά Έργα.

Ακολούθησε ατέλειωτη γραφειοκρατία και δικαστική διαμάχη μεταξύ του αναδόχου, που μετά από διαγωνισμό επέλεξε η Περιφέρεια Αθηνών και του τρίτου κατά σειρά επιλαχόντος αναδόχου ο οποίος κατέθεσε ένσταση στο Διοικητικό Εφετείο. Τελικά το Εφετείο κατακύρωσε τον πρώτο ανάδοχο και αναμένεται η σύναψη συμφωνητικού μεταξύ της ανάδοχης Εταιρείας ΤΕΜΑΚΟ και της Περιφέρειας Αθηνών για την έναρξη των εργασιών.
 
Διαβάστε τα τελευταία νέα για τον ξενώνα