Στεγανοποίηση Δώματος Ιματιοθήκης

Ιματιοθή 2014aΈνα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε τους τελευταίους χειμώνες ήταν οι πλημύρες που έπλητταν την ιματιοθήκη μας. Αγοράσαμε ειδικά κουτιά, καλύπταμε τα ρούχα με νάιλον, περάσαμε με μονωτικό υλικό το τμήμα της οροφής που αντιστοιχεί στην ιματιοθήκη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ερευνήσαμε για ανεύρεση άλλου χώρου στέγασής της χωρίς να μπορούμε να βρούμε κάποιο καταλληλότερο.

Στις αρχές του Φθινοπώρου αναζητήσαμε προσφορές από εξειδικευμένες εταιρείες για οριστική επίλυση του θέματος. Η εταιρεία “Sika Ηllas” όχι απλώς προσφέρθηκε με το να στείλει εμπειρογνώμονα, τον κ. Αλέξανδρο Μελισσουργό, για να εκτιμήσει το είδος μονωτικών και το συνολικό κόστος, αλλά μας προσέφερε δωρεάν υλικά και εργατικά για την μόνωση του ήμισυ της ταράτσας του κτιρίου των μαγειρείων. Με έξοδα του Συλλόγου και ευθύνη του κ. Βιταλάκη έγινε προετοιμασία του χώρου (απομάκρυνση υλικών και κάλυψη με μπετόν περιοχών που είχαν αποκολληθεί οι πλάκες της ταράτσας) και στη συνέχεια ήρθε ειδικό συνεργείο το οποίο άλλαξε τη όψη του δώματος και μας απήλλαξε από ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το έργο ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία “Sika Ηllas”.

Ευχαριστήρια επιστολή:

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

 Προς την Εταιρεία SIKA HELLAS ΑΒΒΕ

Αγαπητοί κύριοι,

Ευχαριστούμε θερμά για την δωρεάν προσφορά υλικών και εργασίας για την στεγανοποίηση του ήμισυ της οροφής του κτιρίου των μαγειρείων του Νοσοκομείου μας, όπου στεγάζεται και η τράπεζα ρουχισμού του Συλλόγου μας.

Σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον μπορούμε απρόσκοπτα να διαχειριζόμαστε τη λειτουργία της τράπεζας ρουχισμού προς όφελος των περιθαλπόμενων του Νοσοκομείου μας και άλλων ασθενών ομάδων συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου «Η Σωτηρία»

Ο Πρόεδρος: Πέτρος Γαρζώνης

Η Γενική Γραμματέας: Σταματίνα Σπυράτου