ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΘΗΝΑ,25/07/2022

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι υπέπεσε στην αντίληψη μας, η από αγνώστους κακόβουλη χρήση του λογοτύπου του Συλλόγου μας, με σκοπό την παράνομη επαιτεία.

Συγκεκριμένα, αφορά διάθεση παράνομων κουπονιών (όπως το εικονιζόμενο) με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για οικογένεια κάποιου ανθρώπου στην Κύπρο.

Ο Σύλλογος μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους εράνους συγκέντρωσης χρημάτων για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες.

Δια του παρόντος, σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αναφορικά με την κάθε είδους συναλλαγή σας με ανθρώπους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους και δε διστάζουν στο βωμό της παράνομης κερδοφορίας, να εξαπατήσουν τους πολίτες και να εκθέσουν τόσο το δικό μας έργο, όσο και οποιουδήποτε φορέα μάχεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που αντιληφθείτε την κακόβουλη χρήση του λογοτύπου ή άλλων διακριτικών του Συλλόγου μας, να μας ενημερώσετε άμεσα στα στοιχεία επικοινωνίας μας που αναγράφονται παραπάνω.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας!

 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου «Η Σωτηρία»

            Η Γενική Γραμματέας                                                           Ο Πρόεδρος

               Μάγδα Γιαλλελή                                                            Πέτρος Γαρζώνης