Η εφημερίδα μας

Δράσεις, Κρίσεις, Απόψεις. Σχόλια, πολιτιστικά, ιατρικά, περιβαλλοντικά, λογοτεχνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες και αλλά ποικίλα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να διαβάσετε στην τριμηνιαία οκτασέλιδη εφημερίδα μας “Έπι κοινωνία έν τύπω”. Εκδίδεται σε 2.500 αντίτυπα από τις αρχές της ίδρυσης του Συλλόγου μας. Διανέμεται δωρεάν στο Νοσοκομείο μας και ταχυδρομείται στα μέλη του Συλλόγου μας. Βασικός της σκοπός είναι η ενημέρωση και επικοινωνία όλων των μελών και φίλων.

Η «Επι κοινωνία εν τύπω» είναι το δικό σου βήμα. Παρακαλούμε, στείλε μας σκέψεις, προβληματισμούς, αντιθέσεις και ό,τι άλλο μέσα από την ειδικότητα σου και την ευαισθησία σου θα μπορούσες να μοιραστείς με τους άλλους για το γενικό καλό. (Τα άρθρα που υποβάλλονται πρέπει να είναι επώνυμα και δημοσιεύονται μετά από έγκριση της Συντακτικής Επιτροπής).

Άλλες Εκδόσεις (Διατίθενται στα Γραφεία του Συλλόγου μας)

• Κατάλογος της έκθεσης “Σχέδιο Σωτηρία”
• Βιβλίο «Η Σωτηρία» δημοσιογράφου Στούρνα, με την επιμέλεια κ. Γιώργου Σταυράκη.

Διαβάστε όλα τα τεύχη

Τελευταίο τεύχος

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.