Το έργο μας

Ξενώνας

Τον Ξενώνα φιλοξενίας συγγενών νοσηλευομένων. Μέσα από την καθημερινότητά μας, ζώντας δηλαδή τα κοινωνικά δράματα που εξελίσσονται γύρω από το κρεβάτι του αρρώστου, γεννήθηκε η ανάγκη δημιουργίας ενός ξενώνα μέσα στο Νοσοκομείο μας, για να ανακουφίσει όλους εκείνους που έχουν αφήσει σπίτι και δουλειές για να συμπαρασταθούν στον άρρωστο πατέρα, στην πονεμένη μάνα, στο δύστυχο παιδί… Μετά από ατέλειωτες διαδικασίες βρισκόμαστε κοντά στην έναρξη των εργασιών για την υλοποίησή του. Το κόστος διαμόρφωσης του Κυριαζιδείου σε μονάδα στήριξης συγγενών νοσηλευομένων του Νοσοκομείου μας θα αναλάβει η Περιφέρεια Αθηνών.
Ξενώνας Παράδοση

Μηχάνημα διαλύσεως φαρμάκων

Μετά από αίτημα του κ Θειακού Ξενοφώντα, Διευθυντή του Νοσοκομειακού Φαρμακείου, προς το Δ.Σ. του Συλλόγου μας έγινε η αγορά και στις 4 Οκτωβρίου 2021 έγινε η παράδοση του μηχανήματος διαλύσεως κυτταροστατικών φαρμάκων. Το κόστος του 11.780,00€ καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το ταμείο μας. Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα τευχός 188 Νοέμβριος 2021

Ξενώνας Παράδοση

Ιματιοθήκη

Λίγο μετά την έναρξη του Συλλόγου μας δημιουργήσαμε τράπεζα ρουχισμού σε αίθουσα που μας παραχωρήθηκε από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου. Για 14 χρόνια πλήθος ασθενών καθώς και αστέγων εξυπηρετήθηκαν, με την πολύτιμη συνεργασία του ζεύγους Βιταλάκη. Το έργο αυτό πάφθηκε επίσημα με τη λήξη της πανδημίας καθώς, λόγω των περιορισμών μετακίνησης και πρόσβασης, είχε τεθεί σε αδράνεια τα τρία τελευταία χρόνια.

Ιματιοθήκη

Ανακύκλωση

Με άδεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου, μας παραχωρήθηκε το 2009 το δικαίωμα της συλλογής και εκμετάλλευσης των ανακυκλώσιμων υλικών του χώρου. Αρχικά σε χαρτί κι έπειτα το διευρύναμε σε πλαστικό και αλουμίνιο. Επί σειρά ετών, με την πολύτιμη βοήθεια φίλων και μελών μας, συλλέγαμε περίπου 3 τόνους ανακυκλώσιμων κάθε μήνα και είχαμε ετήσια έσοδα από αυτή τη δράση περίπου 650€. Η δράση αυτή έλαβε τέλος τον Οκτώβριο του 2019 όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα όχι μόνο δεν θα υπήρχε πλέον ανταποδοτικό όφελος αλλά θα έπρεπε και να καταβάλουμε τα έξοδα των φορτηγών συλλογής ανακυκλώσιμων με κόστος ανά φορτίο 80€ συν ΦΠΑ.

Ιματιοθήκη

Η δράση μας σε αριθμούς

Ασθενείς εξυπηρετήθηκαν

Δαπάνες για ασθενείς

Έτη λειτουργίας

Δαπανήσαμε πάνω από 229.000€ για να βοηθήσουμε ασθενείς

Με την πολύτιμη βοήθεια από δωρεές μπορέσαμε να βοηθήσουμε ασθενείς που είχαν ανάγκη. Η βοήθεια που προσφέρουμε μπορεί να είναι Ιατροφαρμακευτική αγωγή ανασφάλιστων ασθενών, Διενέργεια παρακλινικών εξετάσεων, Εξασφάλιση μετακινήσεων, Παροχή ένδυσης, Ιατρικά βοηθήματα ή Πάγιες ανάγκες ασθενών.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.