Εκδηλώσεις

Το κοινωνικό μας περιβάλλον συγκροτείται από όλους εμάς, όσο μικροί ή μεγάλοι είμαστε.

Ο εθελοντισμός γιγαντώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο σαν μία εσωτερική ανάγκη αναχαίτισης της υλικής αλαζονείας.
Μια μεγάλη φωτιά ανάβει από μια σπίθα. Μια μεγάλη πορεία ξεκινάει με ένα βήμα.
Δεν ξέρουμε που θα φτάσει και τι θα καλύψει ο σύλλογός μας. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από όλους εμάς μαζί και τον καθένα χωριστά.
Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από την πεζή καθημερινότητα στοχεύοντας ψηλότερα.

Μην διστάζεις εσύ και όσοι γνωρίζεις ότι ενδιαφέρονται για τους σκοπούς του Συλλόγου μας να γραφτείτε μέλη.

Bazaar

Κάθε Ιούνιο γίνεται ετήσιο μεγάλο Bazaar του Συλλόγου στον υπαίθριο χώρο του Νοσοκομείου μας και κάθε Δεκέμβριο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μέσα στο αμφιθέατρο.
Τα έσοδα καλύπτουν ανάγκες ασθενών, στους πάγκους μας θα βρείτε λουλούδια, διακοσμητικά, παιχνίδια, πίνακες, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά, μαγιό, αξεσουάρ, είδη διατροφής, λευκά είδη, χειροποίητες κατασκευές και είδη παλαιοπωλείου.

Δείτε τα νέα για τα Bazaar

Επιστημονικές Εκδηλώσεις

Στρογγυλά Τραπέζια, Ημερίδες, Γεύματα εργασίας, που αφορούν τον εθελοντισμό, την φιλανθρωπία και την υγεία, είναι μέσα στους στόχους μας.

Δείτε όλες τις επιστημονικές εκδηλώσεις

Συνεστιάσεις

Με κάποιες εορταστικές ευκαιρίες γίνονται συνεστιάσεις των μελών και των φίλων του Συλλόγου, ώστε να καλλιεργούνται οι κοινωνικές σχέσεις μεταξύ μας. Το αντίτιμο συμμετοχής είναι σχεδόν στο κόστος της εκδήλωσης. Παρόλα αυτά πάντα ο Σύλλογος έχει ένα μικρό οικονομικό όφελος από τις δωρεές που κάνουν τα μέλη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Έτσι διασκεδάζουμε και συγχρόνως ενισχύουμε τους σκοπούς του Συλλόγου μας.

Δείτε όλες τις συνεστιάσεις μας

Εκδρομές – Ταξίδια

Η επαφή με την φύση και ξένους τόπους μας γεμίζει με άλλον αέρα και ενέργεια, που τόσο μας λείπουν στην τραγική μας καθημερινότητα. Χαλαροί έξω από τις εξουθενωτικές υποχρεώσεις το μυαλό μας και η καρδία μας ανοίγουν και μας βοηθούν να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα μεταξύ μας. Κάθε ταξίδι μας επιφέρει και οικονομικό όφελος στο Σύλλογο.

Είναι όμορφο να γνωρίζεις ότι κάθε μας εξόρμηση είναι και πηγή βοήθειας σε συνανθρώπους μας.

Δείτε όλα μας τα ταξίδια

Καλλιτεχνικά Δρώμενα

Η Τέχνη και ο Πολιτισμός είναι το αλατοπίπερο στη μονότονη ζωή μας. Είναι οι νότες αισιοδοξίας και ανάτασης που μας χρειάζονται για την ψυχική μας και πνευματική μας ισορροπία. Ο Σύλλογός μας ενθαρρύνει τα μέλη του να διοργανώνουν και/ή να συμμετάσχουν σε αυτές.

Δείτε όλες τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.