15η Γενική Συνέλευση

1 Φεβρουαρίου 2020 | Γενικά

Αγαπητά Μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, σας προσκαλούμε στην 15η Ετήσια Γενική (Εκλογο-Απολογιστική) Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα γίνει στις 20.02.2020. Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 στις 12 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”.

Ημερήσια Διάταξη:
. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής
. Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού
Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.
Δικαίωμα ψήφου και υποβολής υποψηφιότητας έχουν μόνο τα Τακτικά Μέλη του Συλλόγου που είναι οικονομικά ενημερωμένα. Υποβολή υποψηφιοτήτων για τα όργανα του Συλλόγου γίνονται δεκτές μέχρι τις 24.2.2020. Τα Τακτικά Μέλη έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με εξουσιοδότηση για ένα ακόμα Τακτικό μέλος που απουσιάζει.
Πέρα από την ηθική υποχρέωση προς τους σκοπούς του Συλλόγου μας, είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, Τακτικά και Συμπαθούντα μέλη, να γνωριστούμε καλύτερα, να ανταλλάξουμε ιδέες για το μέλλον του Συλλόγου μας και να συμβάλουμε πιο ενεργά στα δρώμενα.
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων
Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”
Η Γενική Γραμματέας: Σταματίνα Σπυράτου
Ο Πρόεδρος: Πέτρος Γαρζώνης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.