Συρμάτινα Πλαίσια Ανακύκλωσης μια Διαφορετική Ματιά – Αύγουστος 2006

1 Αυγούστου 2006 | Γενικά

Συρμάτινα Πλαίσια Ανακύκλωσης Μια υπέροχη ιδέα, μεγάλη εξοικονόμηση ύλης και ενέργειας, σημαντική μείωση της ρύπανσης του Πλανήτη, σεβασμός στο περιβάλλον. Ποιος είπε ότι είναι εύκολο; Τίποτα δεν γίνεται μόνο του. Πρώτα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη, ύστερα να θέλουμε να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση της και τέλος να το π ρ ά ξ ο υ μ ε. Ένα χαρτόκουτο ή μια σακούλα στον χώρο της εργασίας μας μπορεί να δέχεται τα χαρτιά πάσης φύσεως που μέχρι τώρα πετούσαμε στα σκουπίδια. Ας το προσπαθήσουμε και ας το αφήσουμε να μας γίνει συνήθεια. Πέρα από τους 17 μπλε κάδους στο Νοσοκομείο μας, υπάρχουν τώρα και τρεις μεγάλοι συρμάτινοι κάδοι για τα χαρτόνια. Μια ομάδα εργαζομένων από όλες τις ειδικότητες, με πρωτομάστορα το συνάδελφο Ευαγγελίου Γιώργο, δούλεψε σκληρά, με μεράκι και κατασκεύασε τρεις με- γάλους συρμάτινους κάδους. Το μικρό θαύμα έγινε καθώς η ομάδα εργάσθηκε εκτός ωραρίου άλλοι δουλεύοντας και άλλοι εμψυχώνοντας την εθελοντική προσφορά, δίνοντας μια άλλη εικόνα που τιμά το Σύλλογο Φίλων Περιθαλπομένων και τους Σκοπούς του. Σε εμάς απομένει να αποφασίσου- με: Θέλουμε να συμβάλλουμε στην υπέροχη ιδέα της ανακύκλωσης, ή να αδιαφορούμε και να μένουμε άπραγοι κριτικάροντας και σχολιάζοντας αυτούς που προσπαθούν;

Δεδούσης Γιώργος

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.