Νοσοκομειακό Πρωτάθλημα Αττικής

31 Οκτωβρίου 2018 | Γενικά

Νέα αρχή για τη «ΣΩΤΗΡΙΑ FC», που φιλοδοξεί να γίνει ξανά η νέα βασίλισσα του Εργασιακού Νοσοκομειακού Πρωταθλήματος Αττικής, ξεκινώντας στις 6 Νοεμβρίου 2018 στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και ώρα 16:15, το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο το Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να δώσουν βροντερό παρών και να συμβάλουν και αυτοί με την παρουσία τους ώστε η ομάδα να αρχίσει τη σεζόν με νίκη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια χρονιά τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας (οικονομική συνδρομή) και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (κατασκευή νέων εμφανίσεων), που μας συμπαραστέκονται πάντα. Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!» και ο καλύτερος να κατακτήσει το πρωτάθλημα, που πιστεύουμε ότι θα είναι η «ΣΩΤΗΡΙΑ FC»!

Ο αρχηγός της ομάδος Σπύρος Πουρίκης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.