Η Παραλαβή του Ξενώνα

1 Απριλίου 2021 | Ξενώνας

Σήμερα, 1η Απριλίου 2021. παραδόθηκε από τον Περιφερειάρχη Αθηνών κύριο Γεώργιο Πατούλη στο Διοικητή του Νοσοκομείου μας κύριο Σωκράτη Μητσιάδη ο Ξενώνας Φιλοξενίας Συγγενών Νοσηλευομένων του Νοσοκομείου μας. Ένα έργο που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας πριν 15 χρόνια ολοκληρώθηκε με δαπάνες της Περιφέρειας Αθηνών. Ο περιφερειάρχης κ. Πατούλης δεσμεύτηκε να επιπλώσει τον Ξενώνα με δαπάνη της Περιφέρειας Αθηνών. Παρευρέθηκαν η κυρία Γκάγκα Ασημίνα Διευθύντρια της 7ης Κλινικής του Νοσοκομείου μας και Πρόεδρος του ΚΕΣΥ, ο κ. Δημόπουλος Γεώργιος Αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Θειακός Ξενοφώντα Διευθυντής του Φαρμακείου του Νοσοκομείου μας, εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αθηνών και του Νοσοκομείου μας, ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, ο Υπεύθυνος της Κατασκευαστικής Εταιρείας ΤΕΜΑΚΟ κ. Ανδρέας Κορτέσης και άλλοι που συνέβαλλαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Ευχή μας είναι να συμπεριληφθεί στον Κανονισμό του Νοσοκομείου και σύντομα να τον δούμε να λειτουργεί.

 

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.