ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ

26 Απριλίου 2018 | Γενικά

ΟΣΙΟΣ ΠΑΤΑΠΙΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΗΡΑΙΟΥ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Αναχώρηση Κυριακή 3 Ιουνίου 2018 στις 08:00 από την είσοδο του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Θα επισκεφθούμε την γυναικεία Μονή του Οσίου Παταπίου του θαυματουργού που βρίσκεται 6 χλμ. πάνω από το Λουτράκι, στα Γεράνεια όρη. Θα προσκυνήσουμε το ιερό λείψανο του Οσίου και την Τίμια Κάρα της Αγίας Υπομονής, η οποία πριν γίνει μοναχή ήταν η αυτοκράτειρα Ελένη, η μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Πριν αναχωρήσουμε θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Βουλιαγμένης ή Ηραίου, από τις ομορφότερες λιμνοθάλασσες της Ελλάδας. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επόμενη στάση στο Λουτράκι για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.