Ανασυγκρότηση Επιτροπής Ανακύκλωσης (Μέρος 1ο)

1 Οκτωβρίου 2012 | Ανακύκλωση

Η Επιτροπή Ανακύκλωσης χαρτιού, πλαστικού και αλουμινίου ανασυγκροτείται με την προσθήκη και άλλων εργαζομένων με συγκεκριμένα καθήκοντα και χώρους, ως εξής:

1) Εφημερείο: Προϊσταμένη Φωτεινή Αντωνιάδου και Αντικαθιστώσα Ειρήνη Αλεξανδρή.

2) Πύλη-Υπηρεσία Ασφάλειας: Τζένη Δεδούση με ευθύνη της και των εξωτερικών μπλε κάδων του Εφημερείου και του συρμάτινου του Χειρουργικού τομέα.

3) Αποστείρωση: Προϊσταμένη Γεωργία Μεθυμάκη και ο Νοσηλευτής Δημήτρης Ζέρβας.

4) Τραπεζαρία: Επόπτρια Υγείας και μέλος της Ε.Ι.Α Νίκη Οικονόμου.

5) Μαγειρεία: Γεωργία Καλαμάτα εργαζόμενη στο Συνεργείο Καθαρισμού, με την αρωγή του Προϊσταμένου Μαγειρείων Παναγιώτης Μυλωνά.

6) Γραφείο Οδηγών: Σπυρίδων Τσαμπάς

7) Τράπεζα Ρούχων: Σοφία και Κώστας Βιταλάκης, Όπως πάντα σαν το δικός τους δημιούργημα.

8) Κυλικείο: Ηλίας Γιαννούλης.

9) Ψυχιατρική και οι μπλε κάδοι απέναντι: Νοσηλεύτρια Αργυρώ Χαραλαμποπούλου και Ψυχολόγος Αθανάσιος Τσελεπής.

10) 9η κλινική: Προϊσταμένη Μαρία Παλαμιώτου και Αντικαθιστώσα Σούλα Τσίτσικα.

11) 5η κλινική: Προϊσταμένη Αμαλία Νικολακάκου.

12) 4η κλινική: Προϊσταμένη Πασχαλιά Δαλίδου, η οποία όταν σταμάτησε η ανακύκλωση στις νοσηλείες κατόπιν απόφασης της αρμόδιας επιτροπής πριν λίγους μήνες, πρότεινε να τοποθετηθούν στο γραφείο της μικροί κάδοι ανακύκλωσης, το ίδιο έκαναν και τρεις άλλες Προϊσταμένες στα γραφεία τους. Ήτανε σπίθα για την νέα εποχή της ανακύκλωσης.

13)Διοίκηση: Διοικητικός Αθηνά Δούσου από τον πυρήνα της ανακύκλωσης υπεύθυνη και για τους μπλε κάδους απέναντι από τη Διοίκηση και απέναντι από το τηλεφωνικό κέντρο.

14) 12η κλινική: Ιατρός Μερόπη Μανταίου. Επίσης εποπτεύει και τούς απέναντι της κλινικής κάδους.

15) Αναισθησιολογικό: Ελευθερία Κούκου η οποία είναι μέλος της επιτροπής ανακύκλωσης από πολλών ετών.

16) Ο Γεωπόνος Στρατάκος Άρης και ο Διοικητικός Υπάλληλος Γιώργος Δεδούσης, μέλη της Επιτροπής Ανακύκλωσης, αναλαμβάνουν το κτίριο των γραφείων κίνησης και τους απέναντι κάδους, καθώς και τη μορφοποίηση των συρμάτινων κάδων, που χρησιμεύουν για τη συλλογή των μεγάλων χαρτόκουτων.

17) Η Λυγερή Καποπούλου και ο Γεώργιος Βάρδης συνεισφέρουν σημαντικά στο έργο της ανακύκλωσης και ανταποκρίνονται οσάκις χρειασθεί.

18) Η Υπεύθυνη της Επιτροπής Ιατρός Δήμητρα Νικολακάκου αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα έως ότου ανταποκριθούν και άλλοι εθελοντές.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους τους προαναφερθέντες, όπως και το Συνεργείο καθαρισμού και όσες και όσους ενεργά συμβάλλουν στο διττό σκοπό της ανακύκλωσης.

Επιτροπή Ανακύκλωσης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.