Απάτη με κουπόνια

27 Ιουλίου 2022 | Γενικά

Απάτη με κουπόνια

ΑΘΗΝΑ,25/07/2022

 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι υπέπεσε στην αντίληψη μας, η από αγνώστους κακόβουλη χρήση του λογοτύπου του Συλλόγου μας, με σκοπό την παράνομη επαιτεία.

Συγκεκριμένα, αφορά διάθεση παράνομων κουπονιών (όπως το εικονιζόμενο) με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για οικογένεια κάποιου ανθρώπου στην Κύπρο.

Ο Σύλλογος μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους εράνους συγκέντρωσης χρημάτων για μεμονωμένα άτομα ή ομάδες.

Δια του παρόντος, σας συνιστούμε να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί αναφορικά με την κάθε είδους συναλλαγή σας με ανθρώπους οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους συνανθρώπους τους και δε διστάζουν στο βωμό της παράνομης κερδοφορίας, να εξαπατήσουν τους πολίτες και να εκθέσουν τόσο το δικό μας έργο, όσο και οποιουδήποτε φορέα μάχεται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Παρακαλούμε, σε περίπτωση που αντιληφθείτε την κακόβουλη χρήση του λογοτύπου ή άλλων διακριτικών του Συλλόγου μας, να μας ενημερώσετε άμεσα στα στοιχεία επικοινωνίας μας που αναγράφονται παραπάνω.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα τα χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου μας!

 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”

            Η Γενική Γραμματέας                                                           Ο Πρόεδρος

               Μάγδα Γιαλλελή                                                            Πέτρος Γαρζώνης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.