Σχέδιο Σωτηρία. Πρόγραμμα Ιουλίου

25 Μαΐου 2010 | Καλλιτεχνικά δρώμενα

Το σχέδιο Σωτηρία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010, 9-11 μμ, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Θεατρική παράσταση: “Απόδραση” από τον Θίασο “Άλογοι”.

Μια κωμική παράσταση σωματικού θεάτρου γεμάτη μουσική. Μια χολιγουντιανή ταινία που δε γυρίστηκε ποτέ και κατέληξε να παίζεται σε ένα Αθηναϊκό θέατρο. Ένα έργο που ακυρώνει συνεχώς τα όρια του συμβατικού χώρου και κινείται ανάμεσα στην υπερβολή, τη λιτότητα και την ανατροπή.

Τέσσερις αθώοι άνθρωποι που κατά λάθος δολοφονούν μία κοπέλα. Συλλαμβάνονται από τον πανταχού παρών αστυνομικό. Η εξαθλίωση στις φυλακές του Κορυδαλλού, τα βασανιστήρια. Η Απόδραση.

Χορηγός: OPUS MATERIA EPE

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010, 9-11 μμ, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Θεατρική παράσταση: “Διανυκτερεύον Φαρμακείο” από τον Θίασο Ερασιτέχνες Φαρμακοποιοί.

Προβάλλονται και αναδεικνύονται επαρκώς και στις αληθινές τους διαστάσεις ορισμένα, τουλάχιστον, από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι στέκονται από την “πίσω πλευρά” του πάγκου ενός φαρμακείου.. Πιστεύουμε ακόμη, ότι μεταφέρεται σε όλους το κοινωνικό μήνυμα του λειτουργήματος του φαρμακοποιού: την άρρηκτη σχέση πού πρέπει, ως κόρη οφθαλμού, να διατηρήσει και, κατά το δυνατόν, να αναβαθμίσει, ανάμεσα στο φάρμακο, τον φαρμακοποιό και το φαρμακείο, τόσο με την υγεία όσο και με τον πολιτισμό! Πιστεύουμε ότι μέσα από τη θεατρική μας προσπάθεια εμπεδώσαμε και βοηθήσαμε να εμπεδώσουν και πολλοί άλλοι μια παλιά μας πεποίθηση: ότι το φάρμακο είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός είναι φάρμακο!

Χορηγός: BOEHRINGER INGELHEIM

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010, 9-11 μμ, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.
Μουσικοχορευτική παράσταση Flamenco

Το εργαστήρι χορού Rueda της Στέλας Παππά και οι μαθήτριές της παρουσιάζουν την παράσταση Verano con Flamenco

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.