Τα Νέα του Ξενώνα – Φεβρουάριος 2009

15 Φεβρουαρίου 2009 | Ξενώνας

Υποβλήθηκε η Τεχνική Μελέτη του Ξενώνα στο Νοσοκομείο μας ως δωρεά από τον Σύλλογο μας προκειμένου να ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας και να προωθηθεί για έγκριση από την Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας. Στην συνέχεια θα κατατεθεί στην Πολεοδομία Αθηνών για έκδοση Οικοδομικής Αδείας και θα παραδοθεί στην Νομαρχία Αθηνών για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης του “Κυριαζίδειου” και την μετατροπή του σε Ξενώνα. Ένας αγώνας δρόμου με απίστευτα εμπόδια πλησιάζει προς το τέλος του. Από αυτή την θέση θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε, εκτός από το Μελετητικό Γραφείο της κυρίας Βίκυς Εμμανουηλίδου και τους συνεργάτες της Πέτρο Μπαζό, Δέσποινα Γουναροπούλου, Χαριτίνη Θεοφανάκη, τον Πολιτικό Μηχανικό Νικόλαο Κυπριανού, τον Μηχανολόγο Δημήτριο Γρηγοριάδη, ο οποίος κάνει την Μηχανολογική Μελέτη δωρέα στο Σύλλογό μας και ανθρώπους που συνέβαλλαν ουσιαστικά, εθελοντικά και αποτελεσματικά στην ομαλή εξέλιξη του έργου. Ευχαριστούμε πολύ τον Νομάρχη Αθηνών κ. Ιώαννη Σγουρό, την Αντινομάρχη κυρία Λιλίκα Βασιλάκου και κυρία Χαρούλα Κεφαλίδου, τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας Αθηνών κ. Θεόδωρο Καρδοματέα, τον Διοιηκητή του Νοσοκομείου μας κ. Ιωάννη Μυλωνάκη, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ. Συμεών Λάζαρη, την Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου μας κυρία Χρύσα Κοντολέων, την Προϊσταμένη του Τμήματος Προσωπικού του Νοσοκομείου μας κυρία Μαργαρίτα Παπαδoπούλου, τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Τάσο Καρπούζη και τον Κατασκευαστή Γιώργο Κυρατζή, που ξόδεψαν ατέλειωτες ώρες παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις και συμβουλεύοντάς μας σε θέματα τεχνικών λεπτομερειών, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ξενώνα κ. Δημήτριο Πολυζωγόπουλο και τα μέλη της Επιτροπής: Χρήστο Αρτινόπουλο, Πέτρο Γαρζώνη, Δήμητρα Νικολακάκου, Ματίνα Σπυράτου, Ντίνα Φραγκιά και όλους όσους κατά καιρούς βοήθησαν με την γνώμη τους ή την ιδιότητά τους στην πρόοδο του έργου.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.