Τα Νέα του Ξενώνα – Μάρτιος 2009

15 Μαρτίου 2009 | Ξενώνας

Χάρη στις γενναιόδωρες χορηγίες του κ. Αλέξανδρου Τομπάζη και του κ. Γεωργίου Προκοπίου, τους οποίους εγκάρδια ευχαριστούμε και συγχαίρουμε, ολοκληρώθηκε η Τεχνική Μελέτη του “Κυριαζιδείου” και κατατέθηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας προκειμένου να εγκριθεί και να μεταβιβαστεί στην Νομαρχία Αθηνών, η οποία ήδη έχει εντάξει την αποκατάσταση του “Κυριαζιδείου” στα Νομαρχιακά έργα, με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Μας έχει εντυπωσιάσει ο σεβασμός, το ενδιαφέρον και η ευαισθησία που έχουν επιδείξει όλοι ανεξάρτητα οι Κρατικοί Λειτουργοί μπροστά στην ιδέα του “Ξενώνα Συγγενών”. Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας κ. Λεωνίδα Θωμάκο, ο οποίος μας δέχτηκε στο γραφείο του και είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, τον κ. Βασίλειο Τσιτομενέα και κ. Ηλία Ιορδανίδη, που κυριολεκτικά έσκυψαν πάνω στο έργο και ήρθαν επί τόπου να αποκτήσουν ιδία αντίληψη της κατάστασης του κτιρίου. Ο δρόμος ανοίγει όταν το έργο είναι ανιδιοτελές, κοινωφελές και θεάρεστο. Ας τον ακολουθήσουμε…

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.