Τα Νέα του Ξενώνα – Νοέμβριος 2010

15 Νοεμβρίου 2010 | Ξενώνας

Παρόλο που τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει τους πολύ αργούς ρυθμούς του Δημοσίου, περιμένουμε με μεγάλη αγωνία την δημοπράτηση από την Νομαρχία Αθηνών του έργου για την έναρξη εργασιών αποκατάστασης του πολυπόθητου “Ξενώνα Συγγενών Νοσηλευομένων” του Νοσοκομείου μας. Όπως είναι γνωστό η Νομαρχία Αθηνών έχει εντάξει στα Νομαρχιακά έργα την αποκατάσταση του Κυριαζιδείου και την μετατροπή του σε Ξενώνα. Ο Νομάρχης κ. Ιωάννης Σγουρός, καθώς και η Αντινομάρχης κα Λιλίκα Βασιλάκου και κα Χαρούλα Κεφαλίδου, όπως και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας κ. Θεόδωρος Καρδοματέας, έχουν στηρίξει με προσωπικές παρεμβάσεις την ιδέα του Ξενώνα και έχουν επιλυθεί όλες οι διαδικασίες. Τους ευχαριστούμε εκ βάθους καρδιάς για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον πάσχοντα συνάνθρωπο. Ελπίζουμε ότι είμαστε πια πολύ πολύ κοντά στο να γίνει ένα όραμα πραγματικότητα.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.