ΘΕΡΙΝΟ BAZAAR 2015

5 Μαΐου 2015 | Bazaar

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γίνει το Καλοκαιρινό Bazaar με πλούσια προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων Περιθαλπομένων του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία». Τα έσοδα θα καλύψουν ανάγκες ασθενών του Νοσοκομείου μας.

Απευθυνόμαστε στα φιλανθρωπικά σας αισθήματα και σας παρακαλούμε να συνεισφέρετε όχι με το στέρημά σας, αλλά ελάτε να ανταλλάξουμε ότι πολύτιμο εδώ και χρόνια έχετε σπίτι και δεν το χρησιμοποιείτε. Κάτι που για σας είναι βάρος μπορεί για κάποιον άλλο να είναι χρήσιμο.

Αξεσουάρ ένδυσης (Ζώνες, κοσμήματα…), Βιβλία, Διακοσμητικά, Ηλεκτρικές μικροσυσκευές, Οικιακά είδη, Παιχνίδια, Πίνακες ζωγραφικής, Φυτά και άλλα μικροαντικείμενα με την δική σας προσφορά θα γεμίσουν τους πάγκους του Bazaar και θα δώσουν μια ακτίνα ελπίδας σε συνανθρώπους μας που έχασαν αυτό που εμείς σήμερα απολαμβάνουμε θεωρώντας το «δεδομένο»… την υγεία μας.

Ζητούνται εθελοντές για την ημέρα του Bazaar.
Χώρος συγκέντρωσης αντικειμένων: Γραφείο του Συλλόγου (Γραφείο Κινήσεως 1ος όροφος) καθημερινά 12-2:30μ.μ. μέχρι 12 Ιουνίου 2015.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.