Χριστουγεννιάτικο Bazaar 17.12.2013

17 Δεκεμβρίου 2013 | Bazaar

Στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 το χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου φίλων Περιθαλπόμενων  Νοσοκομείου “Σωτηρία” είναι έτοιμο να δεχτεί τους πρώτους επισκέπτες (αγοραστές) στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου.

Μια αίθουσα στολισμένη πολύχρωμη, ευωδιαστή, χαρούμενη που αφήνει ένα σιωπηλό χαμόγελο να αιωρείται παντού. Οι πάγκοι σε απόλυτη τάξη, στοιχισμένοι, στολισμένοι, έτοιμοι να συναγωνισθούν ποιος είναι ο καλύτερος, καλοτοποθετημένα τα προς πώληση είδη, χριστουγεννιάτικα εποχικά, τρόφιμα (και χειροποίητα παραδοσιακά) κρασιά, πολλά γλυκά (της Νικούλας χριστουγεννιάτικα γλυκά, σοκολάτες κλπ) είδη ένδυσης, κοσμήματα (φτιαγμένα με μεράκι και ζήλο από επιδέξια χέρια) είδη οικιακής χρήσης, διακόσμησης, βιβλία, φυτά, άνθη που δίνουν το κατακόκκινο χρώμα τους στόλισμα στο χώρο και πολλά άλλα είδη που θα χρειαστούν αρκετές σελίδες να τα καταγράψω. Τα περισσότερα δε είδη παρασκευάζονται, κατασκευάζονται ή προσφέρονται δια χορηγίας από φίλους και μέλη του Συλλόγου.

Όπου και να κοιτάξεις παντού υπάρχει μια πρόκληση το ανθρώπινο μάτι θέλει να τ’ αγοράσει όλα. Η όλη λειτουργία του Bazaar, των ανθρώπων που το διοργανώνουν και συμμετέχουν σ αυτό, πωλητές, κοινό που προσέρχεται πρόθυμα να αγοράσει, ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου που αποχωρούν φορτωμένοι με πολύχρωμες τσάντες για την καλύτερη επιτυχία του “ΣΤΟΧΟΥ” της συγκέντρωσης του μεγαλύτερου ποσού που θα καλύψει τις ανάγκες όσον το δυνατόν περισσοτέρων ασθενών του Νοσοκομείου, θυμίζει ένα δυνατό και υγιές μελίσσι μιας πολυπαραγωγικής κυψέλης.

Πρόσωπα χαρούμενα, πρόθυμα να προσφέρουν απλόχερα τον οβολό τους ακόμα και αυτές τις δύσκολες ημέρες και την συμμετοχή σε μια τέλεια διοργάνωση και διεξαγωγή ακούραστα και με ευχαρίστηση.

Στο τέλος της ημέρας όλοι φεύγοντας κρατούν πολύχρωμες τσάντες με τις αγορές τους και όταν γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα της επιτυχίας του στόχου η ικανοποίηση όλων και η ηθική αμοιβή είναι απροσδιορίστου αξίας.

Είναι μια εμπειρία που σου ανοίγει διαδρόμους μίας άλλης μορφής επικοινωνίας περισσότερο ανθρώπινης πιο ζεστής, ουσιαστικά χρήσιμης, αποτελεσματικής, υπηρετείς τις ανθρώπινες αξίες προσφέροντας αγάπη που σου επιστρέφει πολλαπλάσια.

Συγχαρητήρια στο ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Ευχαριστώ τα άτομα που με εμπιστεύθηκαν να συμμετέχω για πρώτη φορά σ’ αυτό το Bazaar ώστε να βιώσω όσα προανέφερα και τέλος μου δίδεται η ευκαιρία καθυστερημένα να εκφράσω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τον ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για νοσηλεία και ολική θεραπεία συγγενικού προσώπου από σοβαρή ασθένεια.

“Σας ευχαριστώ όλους ” ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Ελπίδα Γρηγοράκη

 

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.