Ανακύκλωση – Απρίλιος 2006

1 Απριλίου 2006 | Ανακύκλωση

Ανακύκλωση – Απρίλιος 2006       

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΦΕΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ-ΚΟΥΤΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 17 ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΤΟΝΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ: ΐ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ 17 ΔΕΝΤΡΑ ΐ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 74% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ 35% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΐ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.