Οι Μπλε Κάδοι – Μάιος 2006

1 Μαΐου 2006 | Ανακύκλωση

Συναδέλφισες/οι. Στο χώρο του Νοσοκομείου μας τον τελευταίο χρόνο, με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ του συλλόγου Εργαζομένων και της Διοίκησης τοποθετήθηκαν 17 ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΙ. Οι κάδοι ως χώρος περισυλλογής ΧΑΡΤΙΟΥ προς ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ υιοθετήθηκαν από τον σύλλογο «φίλων περιθαλπομένων ασθενών στο ΣΩΤΗΡΙΑ» και μια ομάδα εθελοντών αποτελούμενοι από εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων φροντίζει για τη περισυλλογή του χαρτιού . Υπήρξαν πολλά προβλήματα το διάστημα αυτό. Στην αρχή οι κάδοι πολλές φορές γέμιζαν με σκουπίδια, αποφάγια ακόμη και σύριγγες. Γύρω τους μαζεύονται ακόμη λόφοι από χαρτοκιβώτια με κίνδυνο σε μια δυνατή βροχή να φράξουν τα φρεάτια με δυσάρεστα αποτελέσματα. Σιγά σιγά παρατηρήθηκε ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς συναδέλφους με μεγάλη ευαισθησία για την ανακύκλωση. Πολλοί φέρνουν από το σπίτι τους χαρτί και αρκετοί οργάνωσαν τα γραφεία τους. Τα σκουπίδια περιορίσθηκαν. Η Διοίκηση για να βοηθήσει στην ανακύκλωση παρήγγειλε 12 συρμάτινους κάδους οι οποίοι ελπίζουμε ότι θα τοποθετηθούν σύντομα στους χώρους του Νοσοκομείου, στους οποίους θα μαζεύονται οι κούτες -χαρτοκιβώτια σπασμένες και πιστεύουμε ότι δεν θα παρατηρείται πια ο λόφος από χαρτί που παρατηρείται σήμερα. Χρειαζόμαστε την βοήθειά σας. Προστατέψτε τους μπλε κάδους. Μην αφήνετε να μαζεύουν σκουπίδι παρά μόνο χαρτί. Τα έσοδα από την περισυλλογή ΧΑΡΤΙΟΥ πηγαίνουν στο Σύλλογο “φίλων περιθαλπομένων ασθενών στο ΣΩΤΗΡΙΑ”

Δήμητρα Νικολακάκου, ιατρός

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.