Ημερήσια Εκδρομή στο Ράντσο του Σοφικού Κορινθίας

6 Φεβρουαρίου 2017 | Γενικά

Αναχώρηση Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στις 08:30 από την είσοδο του Νοσοκομείου «Σωτηρία». Στάση στον Ισθμό για καφέ και συνεχίζουμε για το Σοφικό Κορινθίας για να επισκεφθούμε το Ράντσο, έκτασης 330 στρεμμάτων. Βρίσκεται στη καρδιά μιας κοιλάδας που περιτριγυρίζεται από ένα καταπράσινο δάσος, με σεβασμό στο περιβάλλον και υψηλή αισθητική, όπου συνυπάρχουν στοιχεία της Άγριας Δύσης της Αμερικής (ξύλινα σπιτάκια) και άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις. Εκεί θα ζήσουμε αξέχαστες στιγμές απολαμβάνοντας τη βόλτα με το τρενάκι και τις άμαξες, θα ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις του Ράντσου και θα δούμε τα ζώα (άλογα, ελάφια κ.ά.), και στο εκπαιδευτικό χωριό (αλευρόμυλος, λιοτρίβι, τυροκομείο, παντοπωλείο, τσαγγαράδικο, αργαλιοί, κουρείο). Επίσης όποιος επιθυμεί, μπορεί να κάνει πεζοπορικές διαδρομές μέσα στο κτήμα, να κάνει βόλτες με άλογα ή να κάνει τοξοβολία και αναρρίχηση με εξειδικευμένα στελέχη. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται οι παραπάνω δραστηριότητες καθώς και το φαγητό σε μπουφέ. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.
Κόστος μετακίνησης – ξενάγησης: 15 ευρώ.
Είσοδος, δραστηριότητες και φαγητό: 15 ευρώ.

Δείτε τις φωτογραφίες μας…

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.