Έκθεση Ζωγραφικής

6 Οκτωβρίου 2014 | Καλλιτεχνικά δρώμενα

1ης  έκθεσης των μαθητών του ζωγράφου Alessandro De Martino

από τον Σύλλογο Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014, στις 2 μμ στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Νοσοκομείου μας.

Δείτε όλα μας τα έργα στο “ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ”

Ο χώρος του Νοσοκομείου Σωτηρία πάντα εκπλήσσει ευχάριστα με τις καινοτομίες του. Εκτός από την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας που είναι το κύριο έργο του, έχει αμέτρητα πολιτιστικά δρώμενα, για όλες τις προτιμήσεις.

Με τους Δημοτικούς και παραδοσιακούς χορούς που έχουν συμπληρώσει ήδη 15 χρόνια παρουσίας, με τα Λάτιν, με την μηνιαία εφημερίδα, με τη θεατρική ομάδα, με την ποδοσφαιρική ομάδα και τόσα άλλα καλύπτει πολλές επιλογές. Πρόσφατα προστέθηκε και κάτι ακόμη.

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Φίλων των Περιθαλπομένων άρχισε η συνεργασία με τον ζωγράφο Αλεξάντρο Ντε Μαρτίνο, και ήδη μαθήματα ζωγραφικής άρχισαν να γίνονται δυο φορές την εβδομάδα. Αρκετοί “μαθητές και μαθήτριες” άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά της υπέροχης αυτής τέχνης.

Την Τρίτη 14/10/2014 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων κος Πέτρος Γαρζώνης, παρουσία της Αναπληρώτριας Διοικήτριας κας Γκογκοζώτου, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, του Προϊσταμένου της Γραμματείας κου Πάνου και πλήθους καλεσμένων, έκανε τα εγκαίνια της 1ης Έκθεσης ζωγραφικής, των πρώτων μαθητών της σχολής.

Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν ευμενέστατα για το Προεδρείο του Συλλόγου, για τις πολλές επιτυχείς πρωτοβουλίες που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, για το δάσκαλο ζωγραφικής κο Alessandro De Martino και για την ποιότητα των έργων που εκτέθηκαν. Ακολούθησε παράθεση εδεσμάτων που είχαν ετοιμάσει οι “νέοι καλλιτέχνες”.

Ας ευχηθούμε στο μέλλον η Υγεία και ο Πολιτισμός να ακολουθούν δρόμους παράλληλους στους χώρους της Σωτηρίας.

Νίκη Αφεντουλίδη

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.