Γιορτή της Πατάτας

22 Ιουνίου 2014 | Γενικά

Γιορτή της πατάτας

Σάββατο 21 Ιουνίου…  Η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και ένας ήλιος λαμπρός πάνω από τη «Σωτηρία» μας αγκάλιαζε στοργικά σα πατέρας.

Φωνές και γέλια απλώνονταν παντού στο χώρο πίσω από το κτίριο των 300 Γυναικών. Ο λόγος; Κάπως παράδοξος για ένα αυστηρό χώρο Νοσοκομείου, αλλά η «Σωτηρία» αποδεικνύει συνεχώς πως είναι πολλά περισσότερα από ένα παραδοσιακό Νοσοκομείο. Έτσι με τη σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης, πραγματοποιήσαμε τη «Γιορτή της πατάτας» με σκοπό ό,τι βγει να δοθεί στην «Κιβωτό του Κόσμου». Μετά από 90 ημέρες φροντίδας η συγκομιδή ήταν έτοιμη…

Έτσι εργαζόμενοι του νοσοκομείου μας (νυν και πρώην) ως εθελοντές, μαζί με τα παιδιά τους και τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» έγιναν όλοι μια αγκαλιά. Και η γη ξέρει χωρίς πολλά λόγια να ενώνει τις καρδιές και τους ανθρώπους. Οι μεγάλοι έσκαβαν και οι μικροί ξεφώνιζαν κάθε φορά που αποκαλύπτονταν οι πατάτες από τη γη, λες και ανακάλυπταν μικρούς θησαυρούς… Παιχνίδι τους, να ξεχωρίζουν αυτές που είχαν σχήμα καρδιάς…

Η χαρά τους ανείπωτη και η δικιά μας ακόμα πιο μεγάλη που με τον κόπο και τη συνεργασία μας μπορέσαμε να γίνουμε χρήσιμοι σε συνανθρώπους μας.

Κάποιος είπε πως ο πλούτος δε μετριέται με αυτά που κατέχεις, αλλά με αυτά που προσφέρεις…

Σας ευχαριστούμε Χριστίνα, Ανδρέα, Κατερίνα, Γρηγόρη, Παύλο, Μελίνα, Ντέλια, Φραντζέσκα, Μισέλ, Γιώργο, Παναγιώτη, Χριστίνα, Δήμητρα, Ανδρέα, Δημήτρη, Γιώργο, Άννα και Αγγελικούλα, για τα απλόχερα παιδικά χαμόγελα που μας χαρίσατε και μας κάνατε πλούσιους….

Ματίνα Σπυράτου

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.