Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

10 Φεβρουαρίου 2014 | Συνεστιάσεις

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου Ή Σωτηρία» έγινε το το μεσημέρι της Κυριακή στις 9 Φεβρουαρίου 2014, στο Κέντρο Μεντής στην Παλλήνη. Παρευρέθηκαν πολλοί εργαζόμενοι και πολλοί συνταξιούχοι του Νοσοκομείου μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου μας κύριος Μιλτιάδης Παπασταματίου και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια κυρία Βασιλική Γκογκοζώτου, καθώς και παλαιοί επώνυμοι Διευθυντές και Στελέχη του Νοσοκομείου μας.

Οι τυχεροί της χρονιάς, που κέρδισαν το φλουρί ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας κ. Θεόδωρος Σιούσουρας και ιατρός Γεωργία Παυλάκου. Τους ευχόμαστε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε δύο υπέροχα χειροποίητα γούρια που έφτιαξε και προσέφερε για αυτό το σκοπό η κα Ράνια Πανάγου. Την ευχαριστούμε πολύ.

 

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.