Στεγανοποίηση Δώματος Ιματιοθήκης

8 Φεβρουαρίου 2014 | Ιματιοθήκη

Ιματιοθή 2014aΈνα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε τους τελευταίους χειμώνες ήταν οι πλημύρες που έπλητταν την ιματιοθήκη μας. Αγοράσαμε ειδικά κουτιά, καλύπταμε τα ρούχα με νάιλον, περάσαμε με μονωτικό υλικό το τμήμα της οροφής που αντιστοιχεί στην ιματιοθήκη, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ερευνήσαμε για ανεύρεση άλλου χώρου στέγασής της χωρίς να μπορούμε να βρούμε κάποιο καταλληλότερο.

Στις αρχές του Φθινοπώρου αναζητήσαμε προσφορές από εξειδικευμένες εταιρείες για οριστική επίλυση του θέματος. Η εταιρεία “Sika Ηllas” όχι απλώς προσφέρθηκε με το να στείλει εμπειρογνώμονα, τον κ. Αλέξανδρο Μελισσουργό, για να εκτιμήσει το είδος μονωτικών και το συνολικό κόστος, αλλά μας προσέφερε δωρεάν υλικά και εργατικά για την μόνωση του ήμισυ της ταράτσας του κτιρίου των μαγειρείων. Με έξοδα του Συλλόγου και ευθύνη του κ. Βιταλάκη έγινε προετοιμασία του χώρου (απομάκρυνση υλικών και κάλυψη με μπετόν περιοχών που είχαν αποκολληθεί οι πλάκες της ταράτσας) και στη συνέχεια ήρθε ειδικό συνεργείο το οποίο άλλαξε τη όψη του δώματος και μας απήλλαξε από ένα μεγάλο πρόβλημα.

Το έργο ολοκληρώθηκε! Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία “Sika Ηllas”.

Ευχαριστήρια επιστολή:

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

 Προς την Εταιρεία SIKA HELLAS ΑΒΒΕ

Αγαπητοί κύριοι,

Ευχαριστούμε θερμά για την δωρεάν προσφορά υλικών και εργασίας για την στεγανοποίηση του ήμισυ της οροφής του κτιρίου των μαγειρείων του Νοσοκομείου μας, όπου στεγάζεται και η τράπεζα ρουχισμού του Συλλόγου μας.

Σας γνωρίζουμε ότι οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον μπορούμε απρόσκοπτα να διαχειριζόμαστε τη λειτουργία της τράπεζας ρουχισμού προς όφελος των περιθαλπόμενων του Νοσοκομείου μας και άλλων ασθενών ομάδων συνανθρώπων μας.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”

Ο Πρόεδρος: Πέτρος Γαρζώνης

Η Γενική Γραμματέας: Σταματίνα Σπυράτου

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.