Ταξίδι στην Περσία (Προετοιμασία)

13 Οκτωβρίου 2013 | Εκδρομές-ταξίδια

Την Τρίτη, 1η Οκτωβρίου 2013, συναντήθηκαν στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου μας που συμμετέχουν στο ταξίδι στην Περσία. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο στις 26 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου. Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον ο Φυσίατρος Μάνος Μπρετάνος μας ξενάγησε σε τόπους μαγευτικούς που ο ίδιος επισκέφτηκε πριν δύο χρόνια. Αναπολώντας τα βιώματα και τις αναμνήσεις του, μαζί με το πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μας μετέφερε σε άλλη πραγματικότητα που κάποιοι από μας είπαμε ότι ήταν σαν να είχαμε ήδη ταξιδέψει.

Η ξεναγός μας, και αρχηγός της εκδρομής, Κική Σοφού μας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες για τα ήθη και τα έθιμα του τόπου και απάντησε στις απορίες μας με πολύ πρακτικό τρόπο.

Ο Νίκος και η Μαίρη Ανθοπούλου, εκπρόσωποι του γραφείου Pyramis International μας εφοδίασαν με πλούσιο ταξιδιωτικό υλικό και οδηγίες για την συνάντησή μας στο αεροδρόμιο.

Το όφελος του Συλλόγου μας από την εξόρμηση αυτή είναι το αντίτιμο δύο εισιτηρίων που μας προσφέρει το ταξιδιωτικό Πρακτορείο σας δώρο.

Είναι πράγματι ωραίο να χαίρεσαι και να ταξιδεύεις ενισχύοντας τους σκοπούς του Συλλόγου μας.

Η εμπειρία μας, τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις μας από το υπέροχο αυτό ταξίδι έρχονται με το επόμενο εφημεριδάκι μας. Ακόμα ταξιδεύουν…

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.