Ανακύκλωση – Ιούνιος 2013

1 Ιουνίου 2013 | Ανακύκλωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι κάδοι ανακύκλωσης θα μεταφερθούν από τις κλινικές λόγω ετερόκλητων υλικών που βρίσκονται μέσα εκτός χαρτιού, πλαστικού και αλουμινίου, στα παρακάτω σημεία του Νοσοκομείου: 1. Γραφεία Διοίκησης 2. Απέναντι από το τηλεφωνικό κέντρο. 3. Γραφείο Κινήσεως. 4. Παιδικό Σταθμό. 5. Φαρμακείο. 6. Αποθήκες υλικού(σύνορο με το ΓΝΑ “Γεννηματάς” 7. Κυλικείο 8. Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (Απέναντι από Φαρμακείο) Οποίος θέλει να ενισχύσει την ανακύκλωση μπορεί να πηγαίνει τα ανακυκλώσιμα υλικά (τα οποία προέρχονται μόνο από γραφεία όπως ιατρών και γραμματέων ) στα σημεία που αναφέρονται. Να υπενθυμίσουμε ότι τα χρήματα από την ανακύκλωση χρησιμοποιούνται από το σύλλογο για την οικονομική βοήθεια ασθενών . Οι συρμάτινοι κάδοι για τα χαρτοκιβώτια ισχύουν ως έχουν.

Με εκτίμηση

Η Υπεύθυνη Επιτροπής Ανακύκλωσης Δήμητρα Νικολακάκου

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.