Τα Νέα του Ξενώνα – Αύγουστος 2013

15 Αυγούστου 2013 | Ξενώνας

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε στα αυτιά μας! Μετά από πέντε και πλέον μήνες βγήκε η οριστική απόφαση του το ΙΒ’ Ακυρωτικό Τμήμα του Διοικητικού Εφετείου υπέρ της εταιρεία “ΤΕΜΑΚΟ ΑΕ” για την αναδοχή αποκατάστασης του “Κυριαζιδείου” και την διαμόρφωσή του σε Μονάδα Στήριξης Συγγενών Περιθαλπομένων στο ΝΝΘΑ “Η Σωτηρία”. Μετά από ένα τεράστιο κύκλο, δύο περίπου ετών, με πολύ ταλαιπωρία, αγωνία και τρέξιμο καταλήξαμε στο συμπέρασμα που εξ αρχής είχε προτείνει η Περιφέρεια Αττικής στις 22.09.2011. Δεν θα σταθούμε στον κόπο και την έγνοια μας όλα αυτά τα χρόνια, από όταν συλλάβαμε δηλαδή το όραμα του Ξενώνα Συγγενών (2006), αλλά στην χαρά και την ικανοποίηση που επιτέλους θα μπορέσουν να βρουν παρηγοριά και ανάπαυση τόσοι συνάνθρωποί μας που συμπάσχουν με τους αρρώστους οικείους τους τις δύσκολες στιγμές που περνάνε στο Νοσοκομείο. Ήρθαμε σε επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Αθηνών, όσο και με την Κατασκευάστρια Εταιρεία που επιλέχθηκε. Αναμένεται να καθαρογράφει η απόφαση και να υπογραφεί η Σύμβαση Έργου, τα οποία πλέον είναι απλά διαδικαστικά θέματα. Μάθαμε να περιμένουμε, άντε η ουρά έμεινε… ανυπομονούμε για το θεμέλιο λίθο, τα εγκαίνια και την λειτουργία του Ξενώνα.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.