Μεθεόρτια “Υποπροϊόντα” – Ιανουάριος 2011

1 Ιανουαρίου 2011 | Ανακύκλωση

Τις γιορτές όλοι ή σχεδόν όλοι καταναλώνουμε περισσότερο. Ακόμα και αν ο 13ος εξέλειπε. Το θεωρώ απαραίτητο να αναφερθώ σε ότι απόμειναν – τα υποπροϊόντα – που προκλητικά προβάλλουν μέσα από τους κάδους απορριμμάτων ή είναι στοιβαγμένα σε σωρούς. Όλα αυτά τα κουτιά, χαρτιά συσκευασίας πλαστικά, κουτάκια αναψυκτικών μεταλλικά – αλουμίνια, έχουν την χρησιμότητά τους. Μπορούν να κάνουν και άλλους κύκλους ζωής. Έχουν το σήμα ανακύκλωσης: Υπάρχουν στο νοσοκομείο “η Σωτηρία” μπλε κάδοι όπου ξεχωριστά συγκεντρώνονται τα χαρτιά και σε άλλους τα πλαστικά – αλουμίνια. Επίσης υπάρχουν 7 μεταλλικοί κάδοι για την συγκέντρωση μεγάλων χαρτόκουτων που πρέπει πάντα να είναι σπασμένα. Αυτά πωλούνται, και τα χρήματα, όπως όλα, διατίθενται για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων που είναι η οικονομική στήριξη απόρων ασθενών, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εργαζομένων. Φυσικά μπορείτε και πρέπει να φέρνετε και από το σπίτι σας.

Δήμητρα Νικολακάκου, Ιατρός Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φίλων Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία” Υπεύθυνη ομάδας ανακύκλωσης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.