Τα Νέα του Ξενώνα – Ιανουάριος 2011

15 Ιανουαρίου 2011 | Ξενώνας

Δείτε για τελευταία φορά αυτό που πολύ σύντομα θα αποτελεί παρελθόν. Το ερειπωμένο “Κυριαζίδειο” μετά την προκήρυξη του έργου αποκατάστασης από τη Νομαρχία Αθηνών θα γίνει ένα στολίδι για το Νοσοκομείο μας και θα ανακουφίσει πολλούς από τους συνοδούς των νοσηλευομένων, που ξεροσταλιάζουν στις αίθουσες αναμονής και στα πόδια του κρεβατιού των άρρωστων συγγενών τους. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοφανή επιτυχία στις δύσκολες μέρες της εποχής μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Νομάρχη κ. Ιωάννη Σγουρό, την Αντινομάρχη κα Λιλίκα Βασιλάκου και την Αντινομάρχη κα Χαρούλα Κεφαλίδου, τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Νομαρχίας κ. Θεόδωρο Καρδοματέα, τον Αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη που χρηματοδότησε την μελέτη για την έκδοση στης πολεοδομικής αδείας και το Αρχιτεκτονικό Γραφείο της κα Βίκυς Εμμανουηλίδου που εκπόνησε την μελέτη.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.