3η Γενική Συνέλευση

2 Ιανουαρίου 2008 | Γενικά

Δεν κατέστη δυνατόν να γίνει η 3η Ετήσια Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την προγραμματισμένη ημερομηνία (Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου του 2007), λόγω μη της απαιτούμενης απαρτίας, εξ αιτίας του Εθνικού Πένθους για την κήδευση του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και της Γενικής Αργίας κατά την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα κανονικά την επόμενη Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στην σχετική πρόσκληση. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν πλέον στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας. Ωστόσο ανακοινώνονται από τώρα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, όσο και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Με πολύ χαρά σας περιμένουμε όλους.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.