Προσκληση σε Γενική Συνέλευση

10 Φεβρουαρίου 2011 | Γενικά

Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, με Υγεία, και Δύναμη για το 2011.

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011 στις 12 το μεσημέρι, θα γίνει στο Αμφιθέτρο του Νοσοκομείου “Η Σωτηρία” η 6η Ετήσια Γενική (Καταστατική) Συνέλευση του Συλλόγου μας, με Ημερήσια Διάταξη:

· Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης
· Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
· Τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου

Η τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου επιβάλλεται από την ΙΒ’ Εφορία Αθηνών προκειμένου να αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του “Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου”. Η Τροποποίηση αφορά το Άρθρο 17 που αφορά τη Διάλυση του Συλλόγου, και συγκεκριμένα: “…Επί διαλύσεως του Συλλόγου το Δ.Σ. ενεργεί την εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων, η δε περιουσία αυτού θα διατεθεί στο Δημόσιο ή σε Νομικό Πρόσωπο μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με παρεμφερείς σκοπούς διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό κατά την κρίση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου, η οποία θα αποφασίσει την διάλυση του Συλλόγου κατά τ’ ανωτέρω”.

Με αυτή την ευκαιρία προτείνουμε να προστεθεί στο άρθρο 4, η παράγραφος Β) ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΛΩΝ.

Τα μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε:

1. Ιδρυτικά τακτικά μέλη,
2. Συμπαθούντα μέλη.
3. Επίτιμα μέλη

Τακτικά είναι τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου. Τα τακτικά μέλη έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται, εφ’ όσον είναι ταμειακώς εντάξει.

Συμπαθούντα μέλη είναι όσα προσέλθουν κατόπιν αιτήσεως τους και μετά από απόφαση του Δ.Σ. στον σύλλογο μετά την ίδρυσή του, ως διακείμενα συμπαθώς προς τους σκοπούς του και επιθυμούντα να τους υπηρετήσουν. Την αίτηση πρέπει να έχουν προσυπογράψει ως προτείνοντες τρία (3) τουλάχιστον από τα ιδρυτικά μέλη, η δε απόφαση του Δ.Σ. θα λαμβάνεται με πλειοψηφία 2/3 των παρόντων μελών του.

Επίτιμα μέλη ορίζονται, μετά από ομόφωνη απόφαση του ΔΣ, άτομα που έχουν προσφέρει ιδιαίτερες υπηρεσίες στο Σύλλογο. Απαλλάσσονται από κάθε οικονομική επιβάρυνση, δύναται να συμμετέχουν στις ΓΣ, αλλά δεν έχουν δικαίωμα ψήφου και εκλογής σε όργανα του Συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, θα γίνει μόνο η Γ.Σ. την επόμενη εβδομάδα (την ίδια μέρα και ώρα στον ίδιο χώρο).

Παρακαλούμε φροντίστε να υπάρξει απαρτία την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων
Περιθαλπομένων Νοσοκομείου “Η Σωτηρία”
Η Γενική Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Σταματίνα Σπυράτου Πέτρος Γαρζώνης

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.