Τα Νέα του Ξενώνα – Σεπτέμβριος 2010

15 Σεπτεμβρίου 2010 | Ξενώνας

Ολοκληρώθηκαν από μεριάς του Συλλόγου όλες οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την δημιουργία συνθηκών υλοποίησης του “Ξενώνα Συγγενών Νοσηλευομένων” μέσα στο Νοσοκομείο “Η Σωτηρία”. Μετά από ένα αγώνα δρόμου τεσσάρων ετών και μετά από πολλές δυσκολίες σε διάφορα επίπεδα, υπογράφηκε η τριμερής προγραμματική σύμβαση μεταξύ Νοσοκομείου, 1ης ΥΠΕ Αττικής και Νομαρχίας Αθηνών, οπότε αναμένεται η προκήρυξη του έργου και η έναρξη των εργασιών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ανέγερση του Ξενώνα έχει ενταχθεί στα Νομαρχιακά έργα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ευοδώθηκαν οι προσπάθειές μας, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε την αγωνία μας, ειδικά με τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που διέρχεται η χώρα μας αυτό τον καιρό, μέχρι να δούμε να λειτουργεί ο Ξενώνας.

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.