Τα Νέα του Ξενώνα – Νοέμβριος 2007

15 Νοεμβρίου 2007 | Ξενώνας

Οι ενέργειες και οι δραστηριότητες για την ίδρυση του “Ξενώνα Συγγενών” για την φιλοξενία συγγενών νοσηλευομένων ασθενών του Νοσοκομείου μας, συνεχίζονται με μεγάλες δυσκολίες. Ζητήθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να απαντήσουμε σε ερωτήματα που αφορούν τα έξοδα κατασκευής, του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, της λειτουργίας του, καθώς και προσχέδιο Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και προσχέδιο Εσωτερικής Διαρρύθμισης. Κατατέθηκαν σε χρόνο ρεκόρ όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν και τώρα το επόμενο σκαλοπάτι είναι να βρεθεί το Νομικό Πλαίσιο βάσει του οποίου θα ενταχθεί ο “Ξενώνας Συγγενών” στον Οργανισμό του Νοσοκομείου. Φαίνεται ότι προσπαθούμε να ξεπεράσουμε ένα τεράστιο εμπόδιο, που αν το καταφέρουμε, θα ανοίξει ο δρόμος και για άλλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Ζητάμε από τους αναγνώστες μας αν έχουν υπόψη τους παρόμοια προσπάθεια και από άλλους χώρους να μας φέρουν σε επαφή μαζί τους, ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την φωνή μας. Εν τω μεταξύ το “Κυριαζίδειο”, το κτίριο που προορίζεται για τον σκοπό αυτό, όλο και περισσότερο καταρρέει…

Ακολουθήστε μας

Νέα & Ενημερώσεις

Αν σας ενδιαφέρουν οι προσπάθειες του συλλόγου μας, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις και την εφημερίδα μας.

Ελάτε σε επαφή. Συμμετέχετε.

Λεωφόρος Μεσογείων 152 Αθήνα 11527

Κτίριο Γραφείου Κινήσεως 1ος όροφος
Δευτέρα και Πέμπτη 11:00-15:00

Τηλ: 210 776 3638

Κιν: 694 820 2860

Αυτός ο ιστότοπος προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική Απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.